Menu

Over ons

Overons   Overons-2   Overons-3

Theo Teunissen is als eigenaar sinds 1997 bezig en is begonnen als professioneel body-piercer.
In september 2003 zijn wij met de piercingshop verhuisd naar een pand op de Wilhelminstraat in het  centrum van Veenendaal. In 2003 is ook zijn vrouw hier in de zaak begonnen met het zetten van tattoo’s en permanente make-up.

Na bijna 6 jaar een pand in het centrum te hebben gehad, zijn we in maart 2009 verhuisd naar onze huidige locatie op de Veldweg 17 in Veenendaal. Hier hebben wij aan ons woonhuis een ruime studio laten aanbouwen. Hier hebben we meer ruimte en de huiselijke sfeer maakt het zetten van een piercing of tattoo erg gemoedelijk.

De drempel om bij ons te komen is hierdoor erg laag, wat voor heel veel mensen als plezierig wordt ervaren. Onze ruimte is volledig ingericht volgens de Hygiëne richtlijnen van de GGD.

Het laten laseren van een tatoeage

In de afgelopen jaren merken wij dat de vraag naar het weg laseren van een tattoo om verschillende redenen enorm toeneemt. Ik ben mezelf gaan verdiepen in de verschillende laserapparatuur die er te verkrijgen is. Zo kwam ik er achter dat er vele verschillende soorten zijn en ook zeker het kwaliteitsverschil. Ik wilde graag een laser aanschaffen die “beter” is dan de gemiddelde laser die hier gebruikt wordt. Zo ben ik bij onze nieuwe laser uitgekomen de Q-switched YAG laser. Hiermee hopen we het aantal behandelingen wat nodig is om een tattoo te verwijderen aanzienlijk te kunnen verminderen. Wij zijn in Valencia op cursus geweest en hebben de laser kunnen gebruiken op een model.
Graag verwelkom ik je in onze nieuwe Laser Studio Veenendaal, om vrijblijvend een kijkje te nemen of je vragen te beantwoorden.

Vragen of opmerkingen?

Wilt u meer weten over onze laser studio? Of wilt u gebruik maken van onze laser behandelingen? Geen probleem. U kunt ons vrijblijvend bereiken op 0318 – 511 780 of ga naar contact.

Ga naar contact